Våre Fabrikker

Velkommen til vårt infosenter

Under finner du all informasjon vedrørende å handle hos oss!

Parisot fabrikken har røtter helt tilbake til 1936.

Fra sin begynnelse i 1936 har Parisot utviklet seg til å bli en av de store leverandørene av møbler i Europa.

Selskapet selger nå produkter til over 70 land og har pr i dag 1800 ansatte. De omsatte i 2014 for EUR 127 millioner.

De har 3 fabrikker i Frankrike og 2 i Romania. Totalt størrelse på fabrikkene er 420 000 m2.

Hvert år produserer Parisot 3 millioner produkter.

Fabrikken legger stor vekt på miljø. Akkrediteringen GREEN WAY garanterer at møblene gir et sunnere innemiljø med lavere utslipp.

Parisot har gjennom historien vist at de prioriterer resirkulering av sitt avfall fra produksjonen. Alle fabrikkene blir oppvarmet av avfall fra produksjonen. Mesteparten av avfallet fra fabrikkene blir resirkulert. Dette gjelder metall, plastikk film, polysteren, papp, papir og glass.

 

Kina

Fabrikken har spesialisert seg på temasenger med fokus på design og kvalitet. Produktene fra fabrikken selges til store deler av verden som for eksempel Storbritannia, Tyskland, USA, Midt-Østen, Australia og New Zealand.

Dette inkluderer et team av profesjonelle R & D som jobber innen produktdesign og forskning for å oppnå beste kvalitet og holdbarhet på produktene.

Det finnes også en gruppe av ingeniører og teknisk personale i produksjonsflyten. Våre profesjonelle ingeniører og tekniske personer vil sikre daglig vedlikehold av maskin og utstyr. Maskiner og utstyr er viktige nøkler for å holde seg på toppen i markedet.

Vår fabrikk produserer utelukkende møbler for barn.

Kjerneverdiene på fabrikken er utmerket kvalitet og god service. De forstår at våre forbrukere er foreldre, men våre sluttbrukere er barn. Derfor fokuserer de på produktets sikkerhet og kvalitet.

 

For hvert eneste produkt er det nedlagt betydelige ressurser på design basert på ulik forskning som er relatert til barns helse og barns vekst. Derfor er det alltid kjennetegnet på produktene. For det første bruker fabrikken lyse og muntre farger. Forskning viser at fargerike farger vil bidra til å stimulere barn.

 

Ved utforming gjøres det ikke kompromisser mht sikkerheten. Ingen av produktene har spisse vinkler. Produktene skal ha flott design og trendy farger.

 

Bygg et hjem for barna og la dem ha en opplevelsesrik og minneverdig oppvekst.

 

Home sweet home!

Prisgaranti

Billigste i markedet

5 års garanti

Det er en Forsikring

Rask levering

Garantert uten grunn

Unikt design

Bra kvalitetsprodukt